Medidas COVID

si nos lo permiten…

Volvemos el 20 de marzo

con toda la seguridad y una cosita que seguro os va a gustar

Hotel i restaurant

#CovidFree

Si si, has llegit bé, si ens ho permeten Tornem el 20 de Març! Teniu ganes? Per la nostra part moltes!

Tenim ganes de veure-us i parlar amb vosaltres…però sabem que hi ha molts que encara no es senten del tot segurs, per això a continuació us detallem el nostre protocol especial per la prevenció de la COVID-19. Volem que confieu en nosaltres i os animeu a visitar-nos. Podeu llegir-ho al següent enllaç:

#covidfree

Més barat a Booking.com?

Doncs us explicarem un secret…shhh..el preu que veieu a les plataformes com Booking.com, Expedia, Tripadvisor, Trivago, Hoteles.com…i una infinitat de llocs web més, els fiquem els propis hotels!

Així que no, no es més barat a Booking.com, ni te les millors condicions de cancel·lació.. Lo mateix que veieu, nosaltres mateixos ho podem oferir.

I per agrair la teva confiança cada cop que reserves amb nosaltres, t’oferim 10€ de descompte per nit només si reserves directament al +34 972 314 262 (no acumulable a altres promocions)

Què has de fer? Trucar de dilluns a divendres de les 9h a les 20h i comunicar-nos que has vist el newsletter amb premi. Pots utilitzar el cupó del 5 al 30 d’Abril però ¡Atenció! Només tens temps fins el 17 de Març ⏰

Hotel y restaurante

#CovidFree

Si si, has leído bien, si la actualidad nos lo permite ¡volvemos el 20 de marzo! ¿Hay ganas? Por nuestra parte ¡muchas!

Ganas de veros y hablar con vosotros… pero sabemos que muchos no os sentís seguros aún, por eso a continuación os detallamos nuestro protocolo especial de prevención del COVID-19. Pretendemos que confiéis en nosotros y os animéis a visitarnos. Podéis leerlo en el siguiente enlace:

#covidfree

¿Más barato en Booking.com?

Pues os vamos a contar un secreto… shhh… El precio que veis en plataformas como Booking.com, Expedia, Tripadvisor, Trivago, Hoteles.com… y un sinfín de sitios web más, ¡lo ponemos los propios hoteles!

Así que no, no es más barato en Booking.com, ni tiene mejores condiciones de cancelación… Lo mismo que veis, el hotel lo puede ofrecer.

Y para agradecer tu confianza cada vez que reservas con nosotros, te ofrecemos 10€ de descuento por noche en tu tarifa sólo si reservas por teléfono al +34 972 314 262 (no acumulable a otras promociones o reservas ya realizadas).

¿Qué tienes que hacer? Llamar de lunes a viernes de 9h a 20h y decir que has visto el «newsletter con premio«. Puedes usar tu cupón del 5 al 30 de abril pero ¡OJO! sólo tienes de tiempo hasta el 17 de marzo ⏰