Sales de reunions

Sales de reunions

Tenim les sales de reunions per a les teves necessitats. Disposem de dos espais únics per a les teves trobades.

Si estàs buscant sales de reunions per donar una conferència, fer una reunió o organitzar un esdeveniment per a la teva empresa, Vostra Llar és el teu lloc.

Disposem de sales de reunions per a grups de fins a 15 persones i per a grups de fins a 40 persones. Sempre amb tots els serveis de flipchart, projector, coffee break…

Si necessites més informació sobre les sales de reunions o vols saber més sobre els nostres menús per a grups no dubtis a contactar-nos. També podem organitzar visites a totes dues sales perquè tinguis una millor idea de com pot ser el teu esdeveniment. Nosaltres t’ajudem perquè tot surti tal com te l’imagines.

Pots enviar-nos un mail a través del formulari de contacte que trobaràs al final d’aquesta pàgina o trucar-nos al següent número de telèfon: +34 972 315 400

Estarem encantats de rebre’t.

*Alteracions en el màxim del grup a causa de la situació actual (Covid-19). Ens adaptem a totes les mesures preses pel Govern i per tant, restringim el nombre màxim de persones segons així ho dicti la normativa vigent.

Saló per a 15 persones

Saló amb encant

La nostra sala més privada compta amb una decoració única i molt especial en què tu i el teu grup us sentireu molt ben acollits. Es tracta d’una sala amb grans finestres la qual cosa proporciona un bon sistema d’il·luminació i de ventilació. Aquest espai compta amb una capacitat de fins a 15 persones. Té opció de coffee break a la mateixa sala o en el nostre emblemàtic pati.

Fins a 40 persones

Sala polivalent

L’altra sala de què disposem és totalment adaptable a una gran quantitat de situacions i tipus de reunió. Amb una connexió directa al nostre pati, les sensacions d’amplitud i privacitat s’uneixen per aportar una experiència única als integrants de la reunió. També compta amb opció a coffee break a l’interior de la sala o al pati.

Es tracta d’una sala en què hem organitzat diversos sopars benèfiques, conferències per a empreses i altres tipus de meetings. És el lloc perfecte per realitzar esdeveniments ja que comptem amb diferents opcions de menús molt adequats per a aquest tipus d’actes.

Tu mensaje se ha enviado correctamente