Activitats team building

team building

Activitats team building per cridar a la creativitat de la forma més divertida i reconnectar amb el teu equip.

Activitats team building, reunions d’equip, liderar un projecte… T’han encarregat alguna d’aquestes tasques i vols destacar? L’Alba i la Sara t’acompanyaran en tot el procés trobant les millors opcions per al vostre propòsit.

Activitats team building by

La Gastronòmica

Wine trail

Ruta de senderisme o amb bicicleta i vins per a la conca del riu Tinar. Entre mar i muntanya, als peus de les Gavarres, amb una gran diversitat natural i històrica.
Visitarem dos cellers completament diferents. Una masia i celler on encara es fa el vi de la mateixa manera que els nostres avantpassats i, d’altra banda, un celler modern i innovador amb productes d’alta qualitat.

A partir de 6 persones
3-4 hores
54€

Activitats team building by

La Gastronòmica

Tastos al mar

Navegació i xefla amb embarcacions tradicionals amb encant.
L’activitat consta d’una sortida en vaixell per la Costa Brava i parada a una meravellosa cala per poder degustar productes de la Llotja del peix de Palamós i vins de l’Empordà.
Podeu escollir entre veure sortir el sol esmorzant, dinar després de banyar-vos o sopar amb la posta de sol i fer una capbussada sota la llum de la lluna.

A partir de 10 persones
3-4 hores
120€

Activitats team building by

La Gastronòmica

Nas d’or

Tast de productes frescos (fruites, verdures, oli, carns, herbes aromàtiques, olis essencials, fustes…). Per començar a entrenar el nas i desenvolupar l’anàlisi sensorial. Parlarem de les característiques de cada família de productes i jugarem tot fent olor a cegues i descobrint a al final per entrenar la memòria olfactiva.
Activitat pensada per a tot tipus de públic. Fins i tot aquells que no volen o no poden beure vi. Olorarem i / o es provaran uns 10-12 productes. Acabarem l’activitat amb un tast de tres vins.

A partir de 10 persones
2-3 hores
85€

Activitats team building by

La Gastronòmica

Wine & cheese

Maridatge és l’art de combinar vins i productes per aconseguir una armonia sensorial. I els vins amb formatge són la combinació més directe i divertida. Amb aquest taller tastarem 4 vins i 4 formatges tot veient la importància d’escollir bé.

A partir de 8 persones
1:30 hores
34€

Activitats team building by

La Gastronòmica

Camí de mar

Passejada per un dels millors camins de ronda de la Costa Brava, amb guiatge i tast de productes de proximitat.
Sortirem de la platja de la Fosca de Palamós i continuarem caminant direcció la Platja de Castell, una de les platges verges de l’Empordà. Pel camí trobarem alguns espais amb una singularitat i bellesa destacables (Castell de Sant Esteve, Pineda d’en Gori, S’Alguer…) i n’explicarem totes les llegendes.
Tornant cap a la Fosca pararem en un punt màgic i exclusiu per fer un tast de vins de l’Empordà i petites mossegades de productes de proximitat.

A partir de 2 persones
2-2:30 hores
25€