El teu hotel a prop de la platja i el centre de Palamós

Vostra Llar és un hotel & restaurant situat a Palamós. Va ser fundat el 1958 i, a dia d’avui, segueix mantenint l’essència i el caràcter familiar del primer dia. Disposem de dos espais per a menjar: el Restaurant i La Piconera i de quaranta-quatre habitacions totalment equipades.

El fet d’estar situats al bell mig de Palamós et permetrà descobrir tant la platja com la zona comercial i el centre històric amb una passejada des de l’hotel. Vine, desconnecta i descobreix de primera mà la singularitat d’aquest poble empordanès. Benvinguts/des a Vostra Llar!

VOSTRA LLAR

Restaurant & Piconera

Disposem de dues opcions per a menjar: el restaurant Vostra Llar i La Piconera. Al restaurant hi trobareu plats tradicionals, cuinats a foc lent, pels amants de la gastronomia. A La Piconera, en canvi, oferim una carta més informal amb opcions per a compartir i hamburgueses. Disposem d’opcions sense gluten, vegetarianes i veganes.

VOSTRA LLAR

A l’hotel, com a casa

El nostre objectiu és que us sentiu com a casa, per això cuidem fins a l’últim detall de les nostres quaranta-quatre habitacions. Disposem d’habitacions per a tot tipus de famílies; explica’ns el que necessites i trobarem la opció perfecta per a tu i els teus!

TEAM BUILDING

Estada per empreses

Posem la totalitat dels nostres espais a la seva disposició, creem menús a mida i ajudem a organitzar activitats personalitzades. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, tenim tot el que necessites!

Fes un cop d’ull

Vostra Llar en imatges

Què s’hi cou a Vostra Llar?

Les últimes novetats

Solete Repsol per Vostra Llar!

Més enllà dels Sols Repsol, existeixen els Soletes Repsol. Són una distinció “informal” de la Guia Repsol que premia bars, restaurants, guinguetes, cafeteries, gelateries i altres tipus d’establiments, que tenen un “no sé què que els fa especials”. Des de fa vuit anys, la Guia Repsol actualitza el seu llistat de Soletes que ja suma més de […]

¡GRACIAS!

¡Muchas gracias por una temporada más a nuestro lado! Sigue nuestras redes sociales para un pedacito Vostra Llar en tu hogar 💙 ¡Nos vemos pronto! Thank you very much for one more season by our side! Follow our social media for a bit of Vostra Llar at your home 💙 See you soon!

Llega la hora de la despedida

Se aproxima octubre... Y con él, nuestra despedida Como muchos de vosotros ya sabréis, se aproxima la fecha de cierre. Pronto dejaremos un año más en nuestra historia (y ya serán 63). Otro verano extraño atrás y esperando un 2022 completamente normal. Hasta el 17 de octubre, último día de esta temporada, seguiremos abiertos, con [...]
Hotel con mejores opiniones Palamós, Costa Brava, Girona - Vostra Llar
Best rated hotel in Palamós, Costa Brava, Girona - Vostra Llar
VOSTRA LLAR